PREKIŲ KATALOGAS

Naujienos
„Serpantinas“ išlaikė augimo pagreitį, plėtė komandą

Metalo apdirbimo įranga, medžiagomis ir reikmenimis prekiaujanti UAB „Serpantinas“ pirmąjį šių metų pusmetį didino augimo tempą: pajamos augo 18,3 proc.

Skaityti„Serpantinas“ išlaikė augimo pagreitį, plėtė komandą
Lietuvos pramonės ateitis – senas garvežys ar greitasis traukinys?

Ketvirtoji pramonės revoliucija („Pramonė 4.0“) – tai naujas ekonomikos raidos etapas, nuo pirmųjų trijų pramonės revoliucijų besiskiriantis savo greičiu, vystymusi, plačia įvairove... 

SkaitytiLietuvos pramonės ateitis – senas garvežys ar greitasis traukinys?
Ar žinote, kuo kvėpuojate darbo vietoje?

Nors Lietuvoje nemažai kalbama apie aplinkos oro taršą, į ne mažiau svarbią sritį – oro kokybę darbo vietoje – žiūrima pro pirštus...

SkaitytiAr žinote, kuo kvėpuojate darbo vietoje?
Robotizacija – ne pasirinkimo, o išlikimo klausimas: keturios tendencijos 2022 metams

Pramonės įmonės sprendžia rebusą, kaip pandemijos metu išsaugoti verslo tęstinumą.

SkaitytiRobotizacija – ne pasirinkimo, o išlikimo klausimas: keturios tendencijos 2022 metams
Kada robotai visiškai pakeis žmones?

Robotai neatsiejama šiuolaikinės pramonės dalis. Jie vis sparčiau veržiasi į įvairias pramonės sritis, net ir tas, kurios iki šiol nebuvo paliestos inovatyviųjų technologijų. Gamybos proceso automatizavimas pramonėje tapo neišvengiamas dėl itin aukštų reikalavimų produkcijos kokybei, dėl darbo sąlygų gerinimo, aplinkos taršos mažinimo, gamybinių procesų efektyvumo.

SkaitytiKada robotai visiškai pakeis žmones?
Pažangiausias gamybos procesų optimizavimas

Gamybos procesų automatizavimas, robotizavimas bei skaitmeninimas pramonėje tapo neišvengiamas dėl itin aukštų reikalavimų produkcijos kokybei, darbo sąlygų gerinimo, aplinkos taršos mažinimo ir gamybinių procesų efektyvumo. Novatoriški sprendimo būdai padeda pasiekti didesnį gamybos tikslumą, sutaupyti laiką ir sumažinti gamybos kaštus. Be to, automatinio valdymo sistemų įdiegimas leidžia ženkliai sumažinti žmogiškojo faktoriaus įtaką, didina patikimumą ir gaminio vertę.

SkaitytiPažangiausias gamybos procesų optimizavimas

7 - 12 iš 13

Rodyti per puslapį