Daugiau nei 40 metų 3M™ Cubitron™ abrazyvai visados užtikrindavo didžiausią našumą, tačiau dabar geriausi 3M™ diskeliai tapo dar geresni! Pristatome naujos kartos nuostabius 3M™ Cubitron™ III Performance Abrasives.

3M™ Cubitron III naudojami novatoriški tikslios formos grudeliai, kad būtų užtikrintas 3X kartus didesnis eksploatavimo laikas ir padidinta pjovimo sparta. Atraskite skirtumą su 3M™ Cubitron™ III Performance Abrasives ir pajuskite, kaip pagerėja jūsų darbo našumas, darbuotojų saugą ir tvarumas.


Produktyvumas



Darbuotojų sauga



Tvarumas

Tikslios formos grūdeliai


Cubitron™ III diskai yra su patentuota molekulinio sujungimo technologija, kuri leidžia sukurti tikslios formos keramikinius trikampio formos grūdelius. Šių grudelių pagalbą naujieji Cubitron™ III diskai ženkliai pagerina pjovimo greiti ir tarnavimo ilgaamžiškumą ir įneša mažiau šilumos į gaminio paviršių.

3M™ Cubitron™ III įspausto centro šlifavimo diskas


Naujieji Cubitron™ III šlifavimo diskeliai pasižymi 50% ilgesniu tarnavimo laiku ir net 14% greitesniu pjovimu negu senieji Cubitron II šlifavimo diskai.

Naujųjų Cubitron™ III šlifavimo diskelių linijos konstrukcija ir grūdelių tipas yra puikiai optimizuotas drožimo ir atgalinio šlifavimo darbams, kai diskas naudojamas ant briaunos.

3M™ Cubitron™ III pjovimo diskai


Cubitron™ III pjovimo diskeliai pasižymi 10% greitesniu pjovimu ir net iki 3 kartu ilgesniu tarnavimo laiku negu senieji Cubitron II pjovimo diskai.

Su naująja Cubitron III pjovimo diskelių karta atsirado ir dvi naujos diskelių linijos. Naujos linijos 0,8 mm storio pjovimo diskai puikiai tinka ploniems metalams, o tarpinis 1,3 mm diskų variantas, tai puikus kompromisas tarp 1,0 mm greičio ir 1,6 mm diskų ilgaamžiškumo.

3M™ Cubitron™ III pjovimo ir šlifavimo diskai


3M pakeitė abrazyvų sudėtį todėl naujieji Cubitron III įgavo geresnę pusiausvyrą ir sklandesnį veikimą, kartu išlaikant geriausius rezultatus savo klasėje.

Pjovimo ir šlifavimo diskai pasipildė Cubitron™ III 3.2mm storio diskų linija, kuri pritaikyta plonesniems šlifavimo paviršiams. Plonesni diskai taipogi paspartina šveitimo procesą.