3M™ Speedglas™ G5-03 Pro suvirinimo skydelis naudoja naujos kartos technologiją, kuri padeda užtikrinti dinamišką akių apsaugą. Suprojektuotas iššūkiams, su kuriais susiduriama dirbant. Skydelis leidžia patogiai perjungti iš suvirinimo į šlifavimo rėžymą naudojant naują „Tap“ funkciją. Tiesiog bakstelėkite 3 kartus bet kurioje skydelio pusėje, kad įjungtumėte šlifavimo arba pjovimo režimą.

Sukurti profesionaliems suvirintojams, 3M Speedglas™ G5-03 serijos suvirinimo skydeliai siūlo moduliškumą ir daugybę priedų. Suvirinimo skydeli galima papildyti įvairiais priedais, tokiais kaip apšvietimas, kaklo apsauga ar šalmu, kad sukonfigūruotumėte skydelį pagal jūsų poreikius.
 

Rėžymų perjungimas yra vos vienu bakstelėjimu


Greitai perjunkite režimus (GRIND/CUT ir WELD) tiesiog bakstelėdami ranka šalmo šoną – net mūvint pirštines.

Į G5-01/03TW ir G5-01/03VC suvirinimo filtrus integruota TAP funkcija gali padėti pagerinti produktyvumą valdant be mygtukų.
1. Norėdami nustatyti, ar norite naudoti TAP funkciją su šlifavimo ar pjovimo režimu, naudokite filtro sąsają.
2. Palieskite suvirinimo šalmo šoną, kad perjungtumėte į šlifavimo ar pjovimo režimą.
3. Filtras persijungs į norimą filtro funkciją.
4. Bakstelėkite dar kartą ir filtras vėl persijungs į suvirinimo režimą.

3M Speedglas Natural Color Technology


Su 3M Speedglas Natural Color Technology spalvos atrodo ryškesnės ir tikroviškesnės tiek šviesios, tiek tamsios būsenoje, o naturalesnis vaizdas gali padėti pagerinti tikslumą, produktyvumą ir kokybę.

 

Tikslumas


Naudodami „Natural Color“ suvirinimo filtrą pamatykite daugiau spalvų ir geresnį kontrastą.

 

 

Produktyvumas


Geriau sutelkite dėmesį į suvirinimo techniką ir užbaigtų suvirinimo siūlių patikrinimą.

 

 

Kokybė


Gali padėti pagerinti suvirinimo siūlių kokybę ir tikslumą.

 

3M Speedglas G5-03 Pro skydelius galima rinktis su dviejų tipu šviesos filtrais. G5-01/03VC šviesos filtras su natūralių spalvų technologija ir keičiamų atspalvių technologija. G5-01/03TW šviesos filtras su taškinio suvirinimo režimu.

G5-03TW šviesos filtras


Žmogaus akys nėra pritaikytos reaguoti į pastovius šviesos mirgėjimus kurie yra būdingi taškiniam suvirinimui. G5-03TW suvirinimo filtras turi tarpinę 5 tamsumo užtemimą, kuris yra skirtas taškiniam suvirinimui. Šis tarpinis tamsumo lygis padeda apsaugoti akis nuo nuovargio, kurį patiriate virinant ilgą laiką. Jei suvirinimo lankas nebus uždegtas per 2 sekundes, šviesos filtras persijungs iš tarpinio 5 tamsumo į įprastinį 3 tamsumo lygį.

G5-01/03VC šviesos filtras


Norėdami dar geriau matyti ir valdyti suvirinimo vonelę ir lanką, pasirinkite filtrą su 3M Speedglas Variable Color technologija. Kuris keičia atspalvius, matomus per suvirinimo filtrą tamsioje filtro būsenoje.

Kai nevirinama, filtras atvaizduoja spalvas tokias, kokios jos atrodo natūraliai dėka Natural Color technologijos.

Kad geriau išskirtumėte ir geriau matytumėte atliekamus veiksmus, galite perjungti į viena iš trijų jums tinkančių filtro atspalvių.

3M įrangos prijungimo programėlė


Saugiai suporuokite savo išmanųjį telefoną su savo G5-03 suvirinimo skydeliu per „Bluetooth“ naudodami „3M Connected Equipment“ programėlę.

Susiprogramuokite ir išsisaugokite, net iki 10 skirtingų režimų naudodami išmanų telefoną. Nusistatykite savo daugiausiai naudojamus filtro tamsumo, jautrumo, uždelsimo ir kitus nustatymų režimus ir sutaupykite laiką kaitaliodami tik išsisaugotus režimus, o ne visus nustatymus.

Lengvai fiksuoti ir stebėti savo suvirinimo skydelio techninės priežiūros žurnalą. Gaukite ir eksportuokite darbo statistika ir pasinaudokite atnaujintu programėlės funkcionalumu.