PREKIŲ KATALOGAS

Naujienos
ESAB RUSTLER patikimas suvirinimo aparatas kiekvienam suvirintojui

Dėkojame ESAB legendai „Origo MIG“ ir norime pristatyti naujos kartos invertorinius „ESAB Rustler“ suvirinimo įrenginius...

 

 

 

SkaitytiESAB RUSTLER patikimas suvirinimo aparatas kiekvienam suvirintojui
Suvirinimo inovacijos lyderis – 3M™ Speedglas™

Kiekvienas suvirintojas žino, koks svarbus yra geras suvirinimo skydelis, kuris ne tik apsaugo akis nuo stiprių šviesos srautų, bet ir leidžia kokybiškai matyti bei atlikti darbą. 3M™ Speedglas™ skydelių seriją, pagaminta ir ištobulinta atsižvelgiant į suvirintojų patirtį ir poreikius.

SkaitytiSuvirinimo inovacijos lyderis – 3M™ Speedglas™
3M™ Cubitron™ II: šlifavimo diskų revoliucija

3M™ Cubitron™ II – metalo šlifavimo diskus su tikslios formos grūdelių technologija. Šie diskai mažiau vibruoja ir kaista, pašalina didesnį medžiagos kiekį naudojant mažesnį spaudimą.

Skaityti3M™ Cubitron™ II: šlifavimo diskų revoliucija
2023-ieji robotų metai roboto akimis

„Robotizacija yra svarbus technologinis vystymosi etapas, kuris gali turėti įtakos daugybei sričių ir turi potencialo keisti būdą, kaip mes gyvename ir dirbame.

Skaityti2023-ieji robotų metai roboto akimis
Robotas – irgi žmogus

Kadangi sunkius daiktus nešioja Protėjas, žmonėms nereikia, bet tai nereiškia, kad robotai atima darbus iš žmonių. Priešingai – žmonėms darbas lengvėja robotų dėka, atsiranda naujų, įdomesnių užduočių.

SkaitytiRobotas – irgi žmogus
„Serpantinas“ paminėjo garbingą jubiliejų

Vienoje seniausių įmonių Panevėžyje UAB „Serpantinas“ – neeilinė proga. Įmonę aplankė garbingas jubiliejus, kadangi šiais metais jai sukako lygiai 30 metų.

Skaityti„Serpantinas“ paminėjo garbingą jubiliejų

1 - 6 iš 12

Rodyti per puslapį