Kiekvienas suvirintojas žino, koks svarbus yra geras suvirinimo skydelis, kuris ne tik apsaugo akis nuo stiprių šviesos srautų, bet ir leidžia kokybiškai matyti bei atlikti darbą. 3M™ Speedglas™ skydelių seriją, pagaminta ir ištobulinta atsižvelgiant į suvirintojų patirtį ir poreikius.

Speedglas™ – tai Švedijos kompanijai 3M™ priklausantis prekės ženklas, kuris daugiausia dėmesio skiria aukščiausio lygio suvirintojų apsaugai testuojant ir tobulinant savo produkciją. Šis prekės ženklas jau daugiau nei 100 metų yra žinomas visame pasaulyje dėl savo įsipareigojimo užtikrinti saugumą, patogumą ir našumą.

 

  • Automatiškai užtamsėjantys filtrai.Speedglas™ skydeliai yra šios technologijos išradėjai ir pasižymi gebėjimu automatiškai tamsėti per milisekundes reaguodami į šviesos pokytį. Tai suteikia suvirintojui galimybę dirbti nepertraukiamai.

  • Ergonomija. Speedglas™ skydeliai yra suprojektuoti atsižvelgiant į suvirintojų fizinį komfortą, todėl jie yra lengvi, prisitaikantys prie veido ir užtikrinantys optimalią ventiliaciją. Speedglas™ skydeliai su nuolatinio oro filtravimo ir padavimo ADFLO sistema, užtikrina švaraus filtruoto oro tiekimą, kuris išsklaido šilumą ir džiovina prakaitą.

  • Patvarumas. Švediškos kokybės skydeliai sukurti atsižvelgiant į sunkias suvirinimo aplinkos sąlygas. Skydeliai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, atsparių karščiui, smūgiams ir bendram nusidėvėjimui.


Speedglas™ skydeliai sukurti tam, kad būtų patenkinti suvirintojų poreikiai – nuo profesionalo iki mėgėjo ar pradedančiojo. Speedglas™ skydelis yra tas, kuris tiks kiekvienam.

 

Išbandyk jau dabar