Ar prisimenate tas dienas, kai reikėdavo išnaudoti visas savo jėgas norint pasiekti rezultatų? Su 3M™ Cubitron™ II metalo šlifavimo ir pjovimo abrazyvais tai liko praeityje. Jų efektyvumas reiškia, kad galite pasiekti daugiau su mažiau pastangų. Argi tai ne kiekvieno darbuotojo svajonė? Pasitikite 3M™ Cubitron™ II – metalo šlifavimo diskus su tikslios formos grūdelių technologija.

 

 

Ką reiškia „tikslios formos grūdelių technologija“?

 

Tai šlifavimo diskų revoliucija. Šie diskai mažiau vibruoja ir kaista, pašalina didesnį medžiagos kiekį naudojant mažesnį spaudimą. Geriausios „3M™ Cubitron™ II“ tikslios formos grūdelių technologijos savybės atsiskleidžia atliekant sunkiausius darbus, pvz: šlifuojant kampus, šalinant apnašas, šlifuojant suvirinimo siūles.

 

 

Unikalios „3M™ Cubitron™ II“ šlifavimo diskų savybės

 

  • Tarnauja keliskart ilgiau. Statinio elektros krūvio pagalba orientuoti trikampio formos grūdeliai šlifuoja greičiau;

  • Tolygesnis šlifavimas – mažesnė vibracija. Šie diskas idealiai tinka užvartoms nuimti, briaunoms užapvalinti, suvirinimo siūlėms bei paviršiams apdirbti. Šlifavimo metu atskiros trikampių grūdelių briaunos pačios suskyla, kad disko paviršius visą laiką būtų aštrus, o pjovimas tolygesnis, taip prailgindamos disko tarnavimo laiką;

  • Mažiau šlifavimo jėgos norint pasiekti didžiausią našumą. Operatoriai, naudodami mažiau fizinės jėgos ir mažiau apkraudami įrankius, gali dirbti greičiau ir su vienu disku nušlifuoti daugiau detalių.

 

 

 

Išbandyk jau dabar